Geerpark

Geerpark | Onder de rook van Den Bosch wordt in het westelijk deel van Vlijmen, de nieuwe wijk Geerpark gerealiseerd. De woningen in Morgen II worden ontwikkeld door Janssen de Jong en zijn gelegen aan de Priemsteeg. Het ontwerp is volgens traditionele ‘Brabantse’ architectuur met de technieken van nu. Geerpark is door de overheid aangewezen als een Excellent Gebied. Een Excellent Gebied is een proeftuin voor het wonen van de toekomst.

geerpark

De Grassen

De Grassen | Van Wanrooij Projectontwikkeling ontwikkelt samen met de gemeente Heusden de meest recente nieuwbouwwijk van Vlijmen: De Grassen. De wijk wordt aan de noord oostelijke kant van het dorp Vlijmen gesitueerd met aansluiting op De Melie en De Voordijk. De nieuwe wijk wordt ontsloten via de nieuwe randweg en afrit van de A59.

de grassen

Badkamer oplossingen

Als u denkt aan een nieuwe badkamer omdat deze wellicht al 15jaar oud is, helpen wij graag zoeken naar de juiste opstelling. Een idee is om bestaande bad te verwijderen en hiervoor een riante inloopdouche plaatsen. Het is makkelijker met schoonmaken en veiliger naarmate u ouder wordt, in en uitstappen in bad kan op oudere leeftijd een probleem gaan geven.
Het plaatsen van een extra toilet op de 1e verdieping is ook een mogelijkheid die wij u kunnen bieden, en zo zijn er tal van zaken die ons verkoopteam met u kunnen bespreken.
Heeft u bouwplannen en vind u het moeilijk om zelf de badkamer  in te richten staan wij u ook bij, met het programma Saninet kunnen wij in overleg met u een 3D badkamer geheel naar wens bouwen, incl. verschillende opstellingen met zichtbare wand en vloertegels in kleur.

Sanitair oplossingen

In principe kunnen wij elk ontwerp, model of merk sanitair aanbieden, ook werken wij met deskundige service monteurs die eventuele gebreken m.b.t. uw sanitair kunnen oplossen.
Maar dit is niet alles, als u kiest voor een badmeubel, anders gewenst als het standaard aangeboden, kunnen wij met onze interieur/meubelmaker voor u een prachtig design-badmeubel laten ontwerpen en maken!
Voor alle sanitair vraagstukken m.b.t nieuw- of verbouw van uw woning hebben wij in 100% van alle gevallen een mooie en passende oplossing. Speciaal voor de nieuwbouw projecten Geerpark en de Grassen hebben wij voor u passende oplossingen die geheel zijn afgestemd op de mogelijkheden binnen de verschillende woningtypes. ook benieuwd?   Graag tot ziens in de showroom van JH van der Kolk.

Laat je inspireren

Waarom niet? 850m2 showroom staat op je te wachten om het kiezen nog eenvoudiger te maken.

Ook voor keukentegels – Ruim 2500 soorten – Ongekende mogelijkheden

Laat je informeren

Waarom niet? vakkundige medewerkers staan klaar om je voorzien van de beste adviezen