Badkamer meubels

Mix & Match je droommeubel

Badkamer meubel kopen? Een badkamermeubel of badmeubel wordt bijna altijd als complete set aangeboden. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van je ideale meubel een hele uitdaging kan worden. De onderkasten, de wastafel, de kleur, het materiaal en de maatvoering dienen direct aan alle wensen te voldoen. Wij maken het zoeken naar de ideale wastafel of wastafelcombinatie makkelijker door gebruik te maken van onze Mix & Match service.

Creëer je eigen
DROOMCOMBINATIE

Mix & Match je badkamermeubel

Een wastafel met een opbergmeubel, is heel goed te combineren. Omdat wij nagenoeg alle mogelijke varianten van zowel de wastafels als de badkamermeubels los aanbieden, zit er altijd wel een droomcombinatie tussen. En zit je meubel er dan alsnog niet bij? Met onze “op maat” service komen we altijd tot het mooiste resultaat.

Om tot een goede beeldvorming te komen vragen wij altijd om langs te komen in onze showroom. Waarom? Een badkamer meubel moet je zien en voelen. Weten hoe de lades rollen en een beeld krijgen van de daadwerkelijke kleur. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van badkamer sanitair, helpen wij je graag op weg.

Badkamermeubel in 3D ontwerp

Met behulp van onze 3D figurator kan geheel naar wens een badkamer in 3D worden getekend. Het resultaat van het ontwerp is direct te bekijken via het beeldscherm. Hoe mooi is dat! een badkamermeubel exact afgestemd op de werkelijke thuissituatie.

Badmeubel op maat

Badmeubels op maat maken vinden wij de leukste uitdaging. Doordat wij nauw samenwerken met installateurs, binnenhuisarchitecten en nagenoeg alle leveranciers van badkamermeubels, zijn wij in staat nagenoeg ieder ontwerp of idee te kunnen uitvoeren. Daag ons uit en laat je dromen tot leven komen.

Ideeën voor een badkamermeubel

Je kan het badkamer meubel ophangen voor bijvoorbeeld meer ruimtelijk effect. De combinatie van een badkamer onderstel met waskommen geeft een mooi chique resultaat, zoals je vaak in badkamers van hotels tegenkomt. Zoveel mensen zoveel wensen. Juist daarom kan je bij ons alle onderdelen combineren. Wij nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we al onze ideeën mogen presenteren.

Wil je vast een impressie van een deel van onze collectie? <KLIK HIER VERDER>

badkamermeubel

Met meer dan 700 mogelijke combinaties biedt “van der Kolk Tegels en Sanitair” het grootste assortiment uit de regio aan.

Kijken, voelen en beleven. Ontdek alle badkamermeubels. Als je ervan verzekerd wilt zijn dat je bij een bezoek alle tijd en aandacht krijgt, dan is het plannen van een afspraak gewenst. Dit kan via ons contactformulier of je kan uiteraard ook telefonisch contact opnemen.