Badkamermeubel Den Bosch

Badkamermeubel Den Bosch > Woonachtig in Den Bosch of directe omgeving?  Onze showroom telt meer dan 700 verschillende badkamermeubel opstellingen.

Mix & Match je droommeubel

Badkamer meubel kopen? Een badkamermeubel of badmeubel wordt bijna altijd als complete set aangeboden. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van je ideale meubel een hele uitdaging kan worden. De onderkasten, de wastafel, de kleur, het materiaal en de maatvoering dienen direct aan alle wensen te voldoen. Wij maken het zoeken naar de ideale wastafel of wastafelcombinatie makkelijker door gebruik te maken van onze Mix & Match service.

Badkamermeubel Den Bosch

Mix & Match je badkamermeubel Den Bosch

Een wastafel met een opbergmeubel, is heel goed te combineren. Omdat wij nagenoeg alle mogelijke varianten van zowel de wastafels als de badkamermeubels los aanbieden, zit er altijd wel een droomcombinatie tussen. En zit je meubel er dan alsnog niet bij? Met onze “op maat” service komen we altijd tot het mooiste resultaat.

Om tot een goede beeldvorming te komen vragen wij altijd om langs te komen in onze showroom. Waarom? Een badkamer meubel moet je zien en voelen. Weten hoe de lades rollen en een beeld krijgen van de daadwerkelijke kleur. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van badkamer sanitair, helpen wij je graag op weg.

Badkamermeubel in 3D ontwerp

Met behulp van onze 3D figurator kan geheel naar wens een badkamer in 3D worden getekend. Het resultaat van het ontwerp is direct te bekijken via het beeldscherm. Hoe mooi is dat! een badkamermeubel exact afgestemd op de werkelijke thuissituatie.

Badmeubel op maat

Badmeubels op maat maken vinden wij de leukste uitdaging. Doordat wij nauw samenwerken met installateurs, binnenhuisarchitecten en nagenoeg alle leveranciers van badkamermeubels, zijn wij in staat nagenoeg ieder ontwerp of idee te kunnen uitvoeren. Daag ons uit en laat je dromen tot leven komen.

Creëer je eigen
DROOMCOMBINATIE

Met meer dan 700 mogelijke combinaties biedt “van der Kolk Tegels en Sanitair” het grootste assortiment uit de regio aan.

Kijken, voelen en beleven. Ontdek alle badkamermeubels. Als je ervan verzekerd wilt zijn dat je bij een bezoek alle tijd en aandacht krijgt, dan is het plannen van een afspraak gewenst. Dit kan via ons contactformulier of je kan uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

Vanderkolk Tegels& Sanitair vanuit Den Bosch bezoeken?

GROOTSTE COLLECTIE BADKAMERMEUBELS VAN NOORD BRABANT
In Noord Brabant is vanderkolk één van de weinige bedrijven waarbij het mogelijk is uw badkamermeubel zelf samen te stellen. Wij verrassen u graag met de meest bijzondere combinaties. Bent u op zoek naar een uniek, apart meubel, dan staan wij voor u klaar als inspiratie- en belevingswinkel in de omgeving van Den Bosch.

Ook in Den Bosch de voordelen van Vanderkolk Tegels& Sanitair

De afstand van hartje Den Bosch tot onze showroom in Vlijmen bedraagt 9 kilometers met de auto. Wanneer we op het punt zijn uitgekomen waarbij we een juiste inschatting van uw woning of badkamer mogen maken, dan is de afstand voor ons uiteraard geen enkel probleem. Graag komen wij langs om met u de situatie in uw eigen huiselijke omgeving door te spreken.

Mix & Match je droommeubel

badkamermeubel den bosch

Badkamer meubel kopen? Een badkamermeubel of badmeubel wordt bijna altijd als complete set aangeboden. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van je ideale meubel dan een hele uitdaging kan worden. Maak het zoeken makkelijker en kies voor onze Mix & Match service.

Enkele minuten vanaf Den Bosch

badkamer meubels

Van der Kolk tegels is gevestigd op de Grote Kerk 3A te Vlijmen, gelegen op enkele minuten afstand van de Rijksweg A59 en tevens aan de ringweg van ‘s-Hertogenbosch, waardoor zeer goed bereikbaar met de auto.

Goedkope badkamermeubels den bosch

badkamer meubels

Naast de aanbiedingen die wij op onze website plaatsen. Hebben wij ook een speciale plek in de showroom ingericht met zéér voordelig sanitair of sterk afgeprijsde tegels. Hier treft je ook acties aan die niet op de site staan vermeld. Bezoek ons in Vlijmen en pak dat voordeel.