Badkamerzaak Den Bosch

Badkamerzaak Den Bosch > Woonachtig in Den Bosch of directe omgeving?  Onze showroom telt meer dan 5000 verschillende wand- en vloertegels.

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom bieden wij vele merken en sferen aan die we ook zelf importeren uit Spanje en Italië. Deze tegels zijn écht alleen exclusief bij ons leverbaar.

Naast onze collectie wandtegels, vloertegels, houtlook tegels, betonlook tegels en natuursteen voeren wij tevens de volgende merken: Provenza, Metropol, Belmontiles, Edelcoughi, Geo, Iris, Cemar, Magica, Savoia, Sette Cento en Rodean. 

Veel tegels standaard op voorraad tegen zeer aannemelijke prijzen!

Badkamerzaak Den Bosch

Contact

Van der Kolk tegels is gevestigd op de Grote Kerk 3A te Vlijmen, gelegen op enkele minuten afstand van de Rijksweg A59 en tevens aan de ringweg van ‘s-Hertogenbosch, waardoor zeer goed bereikbaar met de auto.

NIEUW BIJ VANDERKOLKTEGELS DE 3D TEGELVIEWER

Hoe de online tegelviewer helpt bij de keuze van jouw tegels

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een keramisch houten tegel? Al snel krijg je te maken met vraagstukken als:  1 welke kleur, 2 welke afmeting ,3 welk patroon etc..
De tegelviewer heeft een keuze uit ruim 150 soorten keramisch hout. Je plaatst ze eenvoudig in de ruimte van je voorkeur en kan hiermee onbeperkt wisselen.
De legrichting, de voegbreedte, de voegkleur enzovoorts. Dit kan je ook allemaal zelf aanpassen. Staat de ruimte je niet aan, dan kun je deze ook wisselen. Maak zelf een keuze uit 1 van de 6 woonkamers, keukens, badkamers of slaapkamers. Bepaal je eigen sfeer en combineer er op los.

Waarom de Tegelviewer gebruiken

  • 6 verschillende leefkamers

  • Onbeperkt combineren

  • Voor wand en/of vloer

  • Gratis inspiratie

  • De tegelviewer visualiseert

Badkamerzaak Den Bosch