Van natuursteen naar exclusieve tegelsoorten

Met de komst van de vele nieuwe technologieën waarmee mooie oppervlakten en structuren voor tegels tegenwoordig kunnen worden gemaakt, heeft Vanderkolk de laatste jaren de focus meer en meer verlegd van natuursteen naar de exclusieve tegelsoorten. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij nu enorm trots zijn op ons exclusieve tegel assortiment. Uiteraard hebben wij deze allemaal mooi gepresenteerd in onze showroom.

eigen import unieke tegels
exclusieve tegels

Unieke collectie door eigen import.

Als geen ander weten wij inmiddels dat er vele verschillende merken zijn met ieder een groot assortiment aan tegels. De uitdaging is dan ook groot om net even dat verschil te maken met het assortiment t.o.v. andere collega aanbieders. Door eigen import en productie van tegels uit Spanje en Italië hebben wij een unieke collectie weten samen te stellen die tevens ook nog van uitzonderlijk goede kwaliteit is. Wandtegels, vloertegels, binnen of buiten… We hebben het allemaal.

Tegels voor ieder project en voor iedere wens

Onze tegels worden op verschillende wijze geproduceerd en zijn daarom geschikt voor nagenoeg iedere toepassing.
Dunne gevel- of wandplaten, vloertegels, binnen- en buitenbekleding, opritten of zwembadtegels. Noem het en wij hebben de oplossing. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan u zich wellicht kan indenken. Inspireer en ontdek! Kom gerust langs, wij helpen graag.

eigen import tegels

Laat u inspireren..

Ivoorkleur tegels

Ivoor straalt natuurlijkheid en puurheid uit. Ivoorkleur is de temperament van het licht. Perfect voor kleurcontinuïteit tussen vloer en
bekledingen en ideaal te combineren binnen een groot kleuren pallet.

Leisteen tegels

Deze tegelrange omarmt het rotsachtige sediment in zijn ultieme esthetische expressie. Hier komen texturen, kleuren, adering en onregelmatigheden in mooie  harmonie samen.
Zoveel meer dan keramiek.

tegels exclusief

tegels exclusief

Geïnspireerd door leisteen

wandtegels exclusief

wandtegels exclusief

warm ivoor

exclusieve tegels

exclusieve tegels

creatief anders

“Welke vraag u ook heeft, wij hebben het antwoord”

Bel, mail of kom langs in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvende offertes
Onderhouds producten
Sanitair plan
Complete ontzorging
Showroom bezoek