Keramische vloertegels: tegels met een echte betonlook

Keramische tegels zijn tegels die lijken op een de warme uitstraling van een betonvloer . De betonlook tegels zijn zo mooi dat er nauwelijks nog onderscheid te zien  is tussen een vloer van stortbeton en een betonvloer van keramiek.

betonlook

Ervaar de betonlook tegels zelf

Om tot de juiste keuze te komen is het belangrijk om de keramische betonlook tegels nooit via een afbeelding te kopen. Voel de structuur en overtuig jezelf ervan dat dit echt een heel mooi duurzaam alternatief is voor laminaat of een smeervloer.
Kom eens langs in onze showroom en ervaar.

Voegen in vele kleuren

De voeg speelt een belangrijke rol en moet zeker niet worden onderschat. Hoe breed of smal is de voeg en welke kleur wordt er gebruikt? Een contrasterende voeg, of moet de voeg zo min mogelijk opvallen? De juiste keuzes zijn noodzakelijk om een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen.

Vloerverwarming met tegels

Anders dan een betonvloer is keramisch beton ideaal voor vloerverwarming. Keramiek heeft de eigenschap de goed warmte te geleiden. Een energiezuinige oplossing die radiatoren overbodig maakt.

Legpatronen

De betonstructuur wordt zo mooi in de tegels aangebracht dat het haast niet meer van echt beton is te onderscheiden.

De legpatronen doen voor deze tegelvloeren ook niet onder voor de bekende betonnen vloeren. Een vloer gelegd in wildverband, of juist liever in visgraat? Ben je 0p zoek naar een brede of een smalle ‘plank’? Of variatie in plankbreedtes aanbrengen? Alles is mogelijk. Onze adviseurs laten graag alle varianten zien. Zo ben je ervan verzekert dat de betonlookvloer straks perfect past bij de uitstraling van de ruimte.

Onderhoudsvriendelijk keramisch beton

Keramische beton tegels hebben veel voordelen. Nagenoeg geen onderhoud. Een dweil erdoor heen en de vloer is weer schoon. . Daarnaast zijn de keramische betonlook tegels goed bestand tegen vlekken en krassen.

Vakkundig gelegde tegelvloer

De lange planken van keramiek [beton of hout]die soms wel 120cm of langer zijn, dienen vakkundig te worden gelegd. Tijdens het productie proces kunnen de planken iets bol trekken, waarmee tijdens het leggen wel rekening moet worden gehouden. U wilt tenslotte dat de tegels straks zo strak mogelijk naast elkaar liggen. Onze vakmannen werken daarom tijdens het leggen van grotere vloertegels met ‘levelers’. Dit zijn kapjes die extra druk op de tegel geven om er zo voor te zorgen dat de hoogteverschillen zo minimaal mogelijk worden.

Hoe de online tegelviewer helpt bij de keuze van keramisch beton tegels

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een keramisch betonlook tegel of een houtlook tegel? Al snel krijg je te maken met vraagstukken als:  1 welke kleur, 2 welke afmeting ,3 welk patroon etc..
De tegelviewer heeft een keuze uit ruim 150 soorten keramisch beton. Je plaatst ze eenvoudig in de ruimte van je voorkeur en kan hiermee onbeperkt wisselen.
De legrichting, de voegbreedte, de voegkleur enzovoorts. Dit kan je ook allemaal zelf aanpassen. Staat de ruimte je niet aan, dan kun je deze ook wisselen. Maak zelf een keuze uit 1 van de 6 woonkamers, keukens, badkamers of slaapkamers. Bepaal je eigen sfeer en combineer er op los.

Waarom de Tegelviewer gebruiken

  • 6 verschillende leefkamers

  • Onbeperkt combineren

  • Voor wand en/of vloer

  • Gratis inspiratie

  • De tegelviewer visualiseert

betonlook

Varieer oneindig en creëer je droomruimte

De tegelviewer visualiseert!  Je kunt maar liefst 12 tegelcombinaties opslaan door deze in je favorieten te plaatsen.
[kies je gewenste tegel > druk op bewerken > > kies tegelinfo > sla op in favorieten]
>> Vul vervolgens je naam en emailadres in en ontvang de ontwerpen volledig vrijblijvend in je mail box.

Benieuwd naar hoe jouw combinatie er in het echt uitziet?
In onze showroom hebben wij alle tegels op voorraad. 

Graag tot ziens bij Vanderkolktegels

direct naar de tegelviewer