Van der Kolk tegels

J.H. van der Kolk Vlijmen b.v. bestaat vanaf 1934 en is nog steeds een familiebedrijf, gespecialiseerd in tegels, natuursteen en sanitair.

In onze showroom ziet U meer dan 700 verschillende wand- en vloertegels. Onder andere van grote merken als Lea, Inalco, Colorker, Casa dolce Casa en vele andere. Deze grote merken importeren wij grotendeels zelf vanuit Italië en Spanje. Ook het verwerken van tegel/natuursteen vloeren voor binnen en buiten hebben wij in eigen beheer, waardoor U zelf niets meer hoeft te regelen. Ook voor het slopen en afvoeren van puin*, vloerverwarming compleet aanleggen en installeren bent U op het juiste adres.

  • Badkamermeubel Den Bosch

Tegels en natuursteen

Tegels voor uw badkamer en keuken.

In onze showroom vindt U meer dan 700 verschillende wand- en vloertegels. De tegel die U kiest hangt ook af van uw smaak. Daarom bieden we vele merken en sferen die we ook zelf importeren uit Spanje en Italie. Wij voeren tevens de volgende merken: Provenza, Metropol, Belmontiles, Edelcoughi, Geo, Iris, Cemar, Magica, Savoia, Sette Cento en Rodean Verder hebben we een ruime keuze aan tegels op voorraad tegen zeer geringe prijzen!

Sanitair

Ruime keuze in sanitair

Door onze jarenlange ervaring met tegels & sanitair en de samenwerking met twee toonaangevende installatiebureaus, begeleiden wij het hele proces van A tot Z.

Onze showroom toont meer dan 5000 soorten tegels & sanitair welke vervolgens met behulp van Saninet geheel naar wens in 3D kunnen worden ingetekend. Het resultaat: een werkelijke weergave van uw badkamer op een levensgroot scherm. Tussen het moment van bestellen en het tijdstip van leveren van de tegels & sanitair zit ongeveer 6 weken. Wanneer de materialen binnen zijn plannen wij de werkzaamheden in. Het installeren neemt ongeveer 10 werkdagen in beslag.

Graag tot ziens in onze showroom en voor vrijblijvend advies. U bent altijd welkom. 6 dagen per week!

 

van der kolk tegels

Ons team

Ons verkoop team bestaat uit deskundige verkopers op het gebied van wand- en  vloertegels, sanitair en natuursteen.
Door de door jaren opgebouwde ervaring in sanitair en natuursteen, kunnen wij voor u een prachtige badkamer geheel naar wens ontwerpen.
In keramische wand- en vloertegels rijkt onze ervaring al meer dan 60jaar, mede omdat we sinds jaar en dag uit Italie en Spanje importeren, blijven wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en dessins. Wij werken op het gebied van natuursteen veel met Michel Oprey, het toonaangevende bedrijf  in de Benelux op het gebied van natuursteen.

Nieuwsgierig naar de kleuren,ontwerpen en dessins die u echt bij geen andere speciaalzaak aantreft? Wij heten u van harte welkom in onze showroom.

Merktegels en eigen import tegels