Van der Kolk tegels

J.H. van der Kolk Vlijmen b.v. bestaat vanaf 1934 en is nog steeds een familiebedrijf, gespecialiseerd in tegels, natuursteen en sanitair.

In onze showroom ziet U meer dan 700 verschillende wand- en vloertegels. Onder andere van grote merken als Lea, Inalco, Colorker, Casa dolce Casa en vele andere. Deze grote merken importeren wij grotendeels zelf vanuit Italië en Spanje. Ook het verwerken van tegel/natuursteen vloeren voor binnen en buiten hebben wij in eigen beheer, waardoor U zelf niets meer hoeft te regelen. Ook voor het slopen en afvoeren van puin*, vloerverwarming compleet aanleggen en installeren bent U op het juiste adres.

  • Badkamermeubel Den Bosch

Tegels en natuursteen

Tegels voor uw badkamer en keuken.

In onze showroom vindt U meer dan 700 verschillende wand- en vloertegels. De tegel die U kiest hangt ook af van uw smaak. Daarom bieden we vele merken en sferen die we ook zelf importeren uit Spanje en Italie. Wij voeren tevens de volgende merken: Provenza, Metropol, Belmontiles, Edelcoughi, Geo, Iris, Cemar, Magica, Savoia, Sette Cento en Rodean Verder hebben we een ruime keuze aan tegels op voorraad tegen zeer geringe prijzen!

Sanitair

Ruime keuze in sanitair

Door onze jaren ervaring op het gebied van sanitair, in samenwerking met twee installatieburo’s, worden klanten door het hele proces begeleid van A tot Z. Het begint in onze vernieuwde sanitair showroom met het uitzoeken van tegels en sanitair met een van onze verkoopmedewerkers. Met behulp van Saninet kan geheel naar wens van de klant een badkamer in 3D worden getekend, zodat deze op een 20inch beeldscherm zijn nieuwe badkamer kan zien. Als dit na tevredenheid is gebeurd, dan maken wij een afspraak voor de klant met één van de monteurs die de ruimte komt bekijken, eventueel nog wijzigingen doorvoert en advies ter plaatse geeft. Tussen het moment van bestellen en het tijdstip van leveren, van tegels en sanitair, zit ongeveer 6 weken. Wanneer de materialen binnen zijn gaan wij de badkamer zo snel mogelijk inplannen. Het installeren van een badkamer neemt ongeveer 10 werkdagen in beslag.

Graag tot ziens in onze showroom en voor vrijblijvend advies bent u altijd welkom 6 dagen per week.

 

Neem alvast een rondleiding in onze virtuele showroom

Uiteraard geeft dit slechts een impressie van ons totaalaanbod. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvende orientatie.

Onze disciplines

Tegels 94%
Sanitair 86%
Natuursteen 93%

Ons team

Ons verkoop team bestaat uit deskundige verkopers op het gebied van wand- en  vloertegels, sanitair en natuursteen.
Door de door jaren opgebouwde ervaring in sanitair en natuursteen, kunnen wij voor u een prachtige badkamer geheel naar wens ontwerpen.
In keramische wand- en vloertegels rijkt onze ervaring al meer dan 60jaar, mede omdat we sinds jaar en dag uit Italie en Spanje importeren, blijven wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en dessins. Wij werken op het gebied van natuursteen veel met Michel Oprey, het toonaangevende bedrijf  in de Benelux op het gebied van natuursteen.

Nieuwsgierig naar de kleuren,ontwerpen en dessins die u echt bij geen andere speciaalzaak aantreft? Wij heten u van harte welkom in onze showroom.

van der kolk tegels

Onze Merken