Tegels Den bosch

Tegels Den Bosch > Woonachtig in Den Bosch of directe omgeving?  Onze showroom telt meer dan 5000 verschillende wand- en vloertegels.

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom bieden wij vele merken en sferen aan die we ook zelf importeren uit Spanje en Italië. Deze tegels zijn écht alleen exclusief bij ons leverbaar.

Naast onze collectie wandtegels, vloertegels, houtlook tegels, betonlook tegels en natuursteen voeren wij tevens de volgende merken: Provenza, Metropol, Belmontiles, Edelcoughi, Geo, Iris, Cemar, Magica, Savoia, Sette Cento en Rodean. 

Deze grote merken importeren wij grotendeels zelf vanuit Italië en Spanje. Ook het verwerken van tegel/natuursteen vloeren voor binnen en buiten hebben wij in eigen beheer, waardoor U zelf niets meer hoeft te regelen. Ook voor het slopen en afvoeren van puin*, vloerverwarming compleet aanleggen en installeren bent U op het juiste adres.

Veel tegels standaard op voorraad tegen zeer aannemelijke prijzen!

Vanderkolk Tegels& Sanitair vanuit Den Bosch bezoeken?

GROOTSTE COLLECTIE EIGEN IMPORT TEGELS VAN NOORD BRABANT
In Noord Brabant is vanderkolk één van de weinige bedrijven die een groot deel van de tegelcollectie uit Spanje en Italië haalt. Wij verrassen u graag met de meest bijzondere tegelcollecties. Bent u op zoek naar een unieke, aparte en vooral kwalitatief goede tegel, dan staan wij voor u klaar als inspiratie- en belevingswinkel in de omgeving van Den Bosch.

Ook in Den Bosch de voordelen van Vanderkolk Tegels& Sanitair

De afstand van hartje Den Bosch tot onze showroom in Vlijmen bedraagt 9 kilometers met de auto. Wanneer we op het punt zijn uitgekomen waarbij we een juiste inschatting van uw woning mogen maken, dan is de afstand voor ons uiteraard geen enkel probleem. Graag komen wij langs om met u de situatie in uw eigen huiselijke omgeving door te spreken.

Merktegels en eigen import tegels

Mix & Match je droommeubel

badkamer meubels

Badkamer meubel kopen? Een badkamermeubel of badmeubel wordt bijna altijd als complete set aangeboden. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van je ideale meubel dan een hele uitdaging kan worden. Maak het zoeken makkelijker en kies voor onze Mix & Match service.

Enkele minuten vanaf Den Bosch

 

badkamer meubels

Van der Kolk tegels is gevestigd op de Grote Kerk 3A te Vlijmen, gelegen op enkele minuten afstand van de Rijksweg A59 en tevens aan de ringweg van ‘s-Hertogenbosch, waardoor zeer goed bereikbaar met de auto.

Goedkope tegels Den Bosch

badkamer meubels

Naast de aanbiedingen die wij op onze website plaatsen. Hebben wij ook een speciale plek in de showroom ingericht met zéér voordelig sanitair of sterk afgeprijsde tegels. Hier treft je ook acties aan die niet op de site staan vermeld. Bezoek ons in Vlijmen en pak dat voordeel.

tegels den bosch  | vanderkolktegels.nl

tegels den bosch tegels den bosch tegels den bosch