Vloertegels voor de regio Den Bosch, Waalwijk en Vlijmen

Vanderkolktegels heeft een showroom van ruim 850 m2 midden in Vlijmen. Tevens is het assortiment dat je hier aantreft veelzijdig en gaat mee met de nieuwste trends. Tegels hebben wij standaard op voorraad en zijn in diverse opstellingen in de showroom te bezichtigen. Ben je op zoek naar trendy vloertegels, strakke of naar juist rustieke tegels, bezoek dan ook zeker onze vloertegel showroom in Vlijmen. Graag tot ziens.

Vloertegels zelf plaatsen of laten plaatsen

Bij aankoop van tegels bij Vanderkolktegels, is het mogelijk om de tegels zelf te plaatsen of te laten plaatsen. Dit kan binnen het gehele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Uiteraard kun je je tegels ook direct bij aankoop meenemen. Wil je de wandtegels, keukentegels of vloertegels zelf plaatsen en ook een professioneel advies voor montage? Dat kan! Goede service voor het beste resultaat, daar staan wij voor!

Uitgelicht..

Extra grote porseleinen tegels met superieure eigenschappen

COVERLAM is een innoverend product vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met mechanische en esthetische eigenschappen die superieur zijn aan die van conventionele bedekkingsmaterialen.

Coverlam is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwerp. Dankzij de ontwikkeling van het persen van platen is het vandaag de dag mogelijk porseleinen tegels met afmetingen van 1200x1200mm of groter en een dunnere dikte van zelf 3.5 mm te maken, met behoud van alle mechanische eigenschappen en visuele aantrekkingskracht die eigen zijn aan porseleinen tegels. En hierdoor is het mogelijk porseleinen tegels op nieuwe manieren te gebruiken, dit biedt vele mogelijkheden tot innovatie op het gebied van bouwen en interieurontwerp.

Dikte

Dankzij de geringe dikte van 3.5 en 5.6mm wegen Coverlam tegels slechts respectievelijk 7.8 kg/m2 en 14 kg/m2, waardoor die beter gesneden kunnen worden en er makkelijker mee te werken is. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen bij het ontwerpen en het bouwen omdat dat sneller gedaan kan worden.

Formaat

Coverlam wordt vervaardig in afmetingen tot 1200×3600 mm en verkocht in verschillende formaten, gecreëerd door dit formaat in kleinere formaten te snijden. In het geval van de modellen die 3.5mm, 10.5mm en 12mm-dik zijn, worden de Coverlam porseleinen tegels geplaatst op een glasvezel weefsel van 0,5 mm om die meer mechanische weerstand te geven.